Ingunn Weekly: HSMAIs MØTEBØRSEN skal styrkes

Møtebørsen  i 2007

Vi er midt i en omfattende evaluering av MØTEBØRSEN. Samtlige utstillere vil bli oppringt for å kunne gi sine personlige innspill og råd til oss. Deretter vil kundene bli kontaktet om det samme.

Vi har en solid MØTEBØRSEN-komité vi jobber med, og vi hadde vårt første møte i februar. Gruppen består av ledende og solide aktører, og også innkjøpere av reiselivstjenester, og alle har et stort engasjement for å videreutvikle  og styrke MØTEBØRSEN. Vi kommer tilbake med en presentasjon av komiteen over påske. Vi er selvsagt svært opptatt av å lytte til de besøkende. Derfor skal deltagelsen fra disse styrkes i komiteen.

Vårt hovedkontor i USA har i mange år satt ut driften av sine ulike messer og workshops, og MØTEBØRSEN er én av aktivitetene vi vurderer å gjøre det samme med, helt eller delvis. Vi har en dialog gående med et par av medlemsbedriftene våre, som er interessert i å påta seg en slik rolle. Selvsagt i MØTEBØRSENs og HSMAIs navn.

Kjenner du til noen som kan være interessert, kontakt oss gjerne.

Vi i styre og ledelse skal nå få frigitt tid til i enda større grad ha kraft og fokus på videreutvikling og vekst i en nær dialog med våre medlemmer.

HSMAI skal bli bedre og sterkere enn noen gang!

Ingunn Hofseth. ThumbnailHa en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Fra Møtebørsen i 2007.