Over 3000 rom på Gardermoen

Geir Lundquist, adm. dir. i Scandic Hotels Norge (foto fra Scandic)

Scandic åpner nå dørene til sitt nye hotell på Gardermoen. Med sine 243 rom sørger Scandic Oslo Airport for at romkapasiteten rundt Oslo Lufthavn nå er dobbelt så stor som ved Arlanda, Sveriges største flyplass, skriver kjeden i en pressemelding.

Nordens største hotellkjede vokser i Norge

Scandic har lenge vært blant de ledende hotellkjedene i Sverige og Danmark. Kjeden har ambisjoner om å vokse fra 151 hoteller til over 200 hoteller over de nærmeste to årene. Dette skjer gjennom bygging av nye hotell, overtagelser og avtaler med franchisetagere. Bare i Norge satser Scandic, sammen med eiendomsutviklere, 1,1 milliarder kroner på
hotellutbygging.

– I øyeblikket vokser vi med flest nye hoteller i Norden, og vi lanserer fortløpende spennende, nye konsepter. Vårt nye hotell på Gardermoen er en del av en større satsing, hvor vi ønsker å sette tennene i det norske markedet. Målet er å bli ledende i Norge, sier Geir Lundkvist, adm. direktør for Scandic i Norge.

Fokus på miljø

Miljø, design og tilgjengelighet er stikkord for Scandics virksomhet. Alle rommene har nordisk design, og er bygget i henhold til Svanens kriterier for miljøhotell. 24 av rommene er også spesialtilpassede handikaprom, helt i tråd med Scandics fokus på smarte løsninger.

Scandic Oslo Airport har 243 moderne hotellrom, konferansefasiliteter med plass til 1000 personer, Jamie Olivers retter på menyen og et moderne treningsstudio.

– Vi er stolte av å kunne tilby tilreisende et splitter nytt hotell, sentralt plassert på Gardermoen. Gardermoen er i dag Norges viktigste trafikknutepunkt. Det faktum, i tillegg til næringsutviklingen og satsingen som skjer på Øvre Romerike, har vært avgjørende for at vi nå ønsker å ta del på dette markedet, sier Wendel Holdener, hotelldirektør ved Scandic Oslo Airport.