Nytt Thon-hotell i Tromsø

Morten Thorvaldsen

I morgen, 20. april, åpner Thon Hotels sitt andre hotell i Tromsø, Thon Hotel Tromsø. Hotellet, som ligger i sentrum av byen, har 152 rom, skriver kjeden i en pressemelding. I løpet av høsten 2010 er gode møteromsfasiliteter klare.

Et av rommene i nye Thon Hotel Tromsø.
Et av rommene i nye Thon Hotel Tromsø.

– Tromsø er en viktig by for Thon Hotels, og det er derfor ekstra hyggelig å åpne et splitter nytt hotell i Nordens Paris, sier adm. dir i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– Thon Hotels har stort fokus på de nordligste fylkene, og i løpet av tre uker i månedsskiftet april–mai i år åpner vi hoteller i Tromsø, Alta og Kirkenes.

Det er Aid Schei Lillegård som blir direktør på Thon Hotel Tromsø. Aid fortsetter også i direktørstillingen på Thon Hotel Polar, som er det første Thon-hotellet i byen. Begge hotellene ligger i Grønnegata, og vil samarbeide tett for å gi gjestene et best mulig opphold.

Thon Hotel Tromsø er et hotell i City-konseptet, som er definert som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner. Hotellet får tre større møterom, med en maksimal kapasitet på 100 personer og noen mindre møterom. Hotellet kan tilby lett servering i forbindelse med møter.

Toppfoto: Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.