Ingunn Weekly: En digital nysatsing for HSMAI Europe

Infotavle på europeisk flyplass

Vår næring har, og har hatt, store utfordringer knyttet til askeproblematikken på Island. Likevel holder vi optimismen oppe, og arbeider blant annet med en nysatsing.

HSMAI internasjonalt har i mange år publisert magasinet Marketing Review i USA, og i disse dager arbeider vi med utvikling av det kvartalvise magasinet HSMAI Gazette. Magasinet vil bli distribuert til den europeiske reisebransjen – til både nåværende og potensielle medlemmer av HSMAI i mai måned.

I det første nummeret vil vi publisere en artikkel om Revenue Management, og du vil også finne et intervju med en fra den globale ledelsen i American Express Company. Robin Kamark, som har gjort kometkarriere i SAS, har i likhet med andre i flyindustrien hatt nok å ta seg til i disse dager, men har likevel tatt seg tid til en prat med HSMAI Gazette. Alt dette og mye annet kan du lese om i det kommende nummeret.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi har plass til kun noen få annonsører.

Dersom du er interessert, kan klikke på dette faktaarket om HSMAI Gazette (pdf).

Kontakt Anita på 91652873 eller postbox@hsmai.no.

Ha en forsatt fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway