Nytt Thon-hotell i Alta

Et av rommene på nye Thon Hotel Alta

Mandag 26. april åpner Thon Hotels sitt andre hotell i Alta, Thon Hotel Alta. Hotellet ligger i sentrum av byen, i direkte tilknytning til Alta Senter. Hotellet har 150 lyse og moderne rom og møteromsfasiliteter, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

– Finnmark fylke er et satsningsområde for Thon Hotels. Jeg er glad for å kunne åpne dette nye hotellet i Alta, sier Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.

Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.
Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.

– Thon Hotels har stort fokus på de nordligste fylkene, og i løpet av tre uker i månedsskiftet april/mai i år åpner vi hoteller i Tromsø, Alta og Kirkenes.

Det er Hilde Bjørkli (38) som inntar direktørstolen på Thon Hotel Alta. Hilde kommer fra stillingen som markedssjef i Finnmark Reiseliv. Thon Hotels har fra før Thon Hotel Vica i Alta, og får nå til sammen over 170 rom i byen.

Thon Hotel Alta er et hotell i City-konseptet, som er definert som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner. Hotellet får to møterom med en maksimal kapasitet på 70 personer. Hotellet kan tilby enkel servering i forbindelse med møter.

Toppfoto: Et av rommene på nye Thon Hotel Alta.