Ny Hamar-sjef

Vikingskipet på Hamar. Flemming Støldal

Tor Rullestad sparker i gang en ny sesong med å signere overgang til Hamar-regionen Reiseliv, heter det i en pressemelding fra reiselivsselskapet.

– Vi er glad vi har fått Tor Rullestad med på laget. Han representerer våre verdier: åpen, ekte og solid på en fin måte,sier selskapets styreleder Per Eilif Sandberg.

Rullestad kommer fra spennende og spenningsfulle sesonger i Hamarkameratene, og tror erfaringene fra oppgavene i Ham Kam er overførbar til reiselivet.

– Reiselivet er i stor grad avhengig av at alle aktørene spiller på lag. Hamar-regionen har flere reiselivsaktører av nasjonal klasse, og i samarbeid med disse skal vi få løftet hele næringen frem i tet, sier en entusiastisk Tor Rullestad.

– Nærheten til Oslomarkedet har blitt forbedret og mitt mål er at Hamar-regionen skal fremstå som den komplette leverandør av store opplevelser, innen kultur, idrett, kurs og konferanser.

Tor Rullestad har vært i toneangivende i flere sentrale selskaper i hamarregionen de senere årene. Hans kreative og strategiske sider er blitt godt brukt i Ham Kam Fotball, Rim Ide & Kommunikasjon og Ord & Jord reklamebyrå.

– Det skal bli godt å komme tilbake til reiselivsnæringen, sier Rullestad, og vet hva han snakker om, med fartstid som reiselivsgründer og markedsdirektør for Hunderfossen Familiepark.

Foto: Vikingskipet på Hamar. Fotograf: Flemming Støldal