Ingunn Weekly: Velkommen til det nye styret!

Martin Jørgensen, adm. dir. i Net Trans

HSMAIs generalforsamling ble gjennomført i morgentimene i dag, og valgkomiteens innstilling til nytt styre ble tiltrådt av en enstemmig forsamling. Jeg gleder meg til å jobbe tett med Martin og det øvrige styret. Samtidig ønsker jeg å rette en stor takk til HSMAIs nylig avgåtte styreleder, Hilde C. Solheim i HSH, for uvurderlig hjelp for oss i adminstrasjonen i en meget krevende tid. Vi har i fellesskap greid å forene kreftene som samlet sett har styrket HSMAIs lagånd. Vi er glad for å ha Hilde fortsatt med oss i juryer og komiteer, og hun er ukens navn i dag.

I disse dager skal HSMAI Europe velge systemleverandør for våre kommende webinarer. Vi vil sette opp webinarer innen Revenue Management, salg og forhandling med mere, og samtlige vil bli gjort tilgjengelig for norske medlemmer.

Ingunn Hofseth. ThumbnailKjenner du til en god leverandør, tips oss gjerne.

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: HSMAIs nye styreleder Martin Jørgensen på HSMAI Møtebørsen 2010.