Martin Jørgensen ny styreleder i HSMAI

Martin Jørgensen, styreleder i HSMAI Chapter Norway og adm. dir. i Net Trans Services AS

HSMAI Chapter Norways generalforsamling valgte torsdag formiddag Martin Jørgensen, adm. dir. i Net Trans Services, til leder i styret, som skal arbeide med å videreutvikle organisasjonen, i det som etter alle solemerker kommer til å bli et svært spennende år for HSMAI i Europa – og dermed Norge.

– Jeg har påtatt meg dette vervet fordi jeg syns HSMAI er en meget viktig møteplass og et viktig organ for bransjen, forteller Jørgensen, som på ingen måte er noen nykommer i HSMAI-sammenheng:

HSMAIs nye styreleder Martin Jørgensen, adm. dir. i Net Trans, på HSMAI Møtebørsen 2010.
HSMAIs nye styreleder på HSMAI Møtebørsen 2010.

– Med lang fartstid innen reiselivet, har organisasjonen definitivt spilt en rolle opp gjennom yrkeskarrieren, og jeg har hatt gleden av å jobbe med HSMAI siden 1994, fortsetter han.

Lang og bred erfaring

Martin Jørgensen arbeidet mange år i ledende stillinger i Radisson SAS-kjeden, primært innen salg, account management og drift, blant annet i Bergen og Oslo, før veien gikk videre til LastMinute.com, der han hadde ansvar for skandinavisk e-commerce, for så å tilbringe fem år som driftsdirektør i det som da het VIA Flyspesialisten, frem til han tiltrådte som administrerende direktør i Net Trans Services, som innhenter hotellprovisjon på vegne av reisebyråer verden over.

Sist høst overtok han også en kontrollerende eierpost på 66,6 prosent av selskapet.

Med seg i styret har Jørgensen (f.v.) førsteamanuensis Bård Tronvoll fra Høgskolen i Hedmark, Area Human Resources Director Nordic Fredrikke Næss fra The Rezidor Hotel Group, informasjonssjef Annette Maltun Koefoed fra Berg Hansen, salgsdirektør Helge Gjellestad fra SAS, prosjektleder nye hoteller Trude Strøm Solberg fra Scandic Hotels og direktør kommersiell og forretningsutvikling Sverre Høven fra Flytoget – de to sistnevnte som varamedlemmer (Gjellestad og Høven ble for øvrig valgt for to år i forrige generalforsamling):

Bård Tronvoll. ThumbnailFredrikke Næss. ThumbnailAnette M. Koefoed. ThumbnailHelge Gjellestad. Thumbnail
Trude Strøm Solberg. ThumbnailSverre Høven. Thumbnail

– Et kompetent styre

Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway
Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway

Det nye styret ble enstemmig valgt av generalforsamlingen, som trådte sammen i Inseros oslokontorer torsdag formiddag.

– Vi i administrasjonen er svært glade for å ha fått på plass et så variert og kompetent styre, sier Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway, som også leder organisasjonens Europa-satsing.

– Martin har vært en nær og god støttespiller i lang tid, som vi sist hadde glede av i vinter, da han var vår konferansier på HSMAI Møtebørsen, og vi gleder oss til samarbeidet i året som kommer.

– Samtidig ønsker jeg å rette en stor takk til HSMAIs nylig avgåtte styreleder, Hilde C. Solheim i HSH, for uvurderlig hjelp for oss i adminstrasjonen. Vi har i fellesskap greid å forene kreftene som samlet sett har styrket HSMAIs lagånd. Vi er glad for å ha Hilde fortsatt med oss i juryer og komiteer, avslutter Ingunn Hofseth.

Det samlede styret er presentert på denne siden.

Toppfoto: Martin Jørgensen, styreleder i HSMAI Chapter Norway og adm. dir. i Net Trans Services AS