Norwegian til Helsinki

Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian

I dag flyr Norwegian for første gang til Helsinki fra Oslo og Stockholm. De nye rutene til Finland er ledd i en klar strategi om å befeste Norwegian som en sterk aktør i det nordiske flymarkedet.

Bjørn Kjos, adm. dir. i Norwegian Air Shuttle. Fotograf: Kjetil Ree/Wikipedia
Bjørn Kjos, adm. dir. i Norwegian Air Shuttle. Fotograf: Kjetil Ree/Wikipedia

– Norden er et naturlig satsingsområde for Norwegian, og det er en ny milepæl for selskapet når vi i dag starter å fly til Finland. Vi ser at det er åpning for en ny aktør på dette markedet. Flyprisene på disse strekningene har vært for høye, og vi har et tilbud der både forretningsreisende og fritidsreisende får god valuta for pengene, sier  administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.

Avgangstidene er godt tilpasset både forretningsreisende og fritidsreisende mellom de nordiske hovedstedene. Det går to daglige avganger på hverdager, morgen og kveld. Fra Oslo er det også en avgang på søndag, mens reisende mellom Stockholm og Helsinki kan velge mellom to avganger på søndag og en på lørdag.

Toppfoto: Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian