Nytt Thon-hotell i Kirkenes

Morten Thorvaldsen

Mandag 3. mai åpner Thon Hotels sitt første hotell i Kirkenes, Thon Hotel Kirkenes. Hotellet, som ligger ved kaien i byen, har 144 lyse, moderne rom og store kurs- og konferansefasiliteter, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

– Finnmark fylke er et satsningsområde for Thon Hotels. Det er alltid hyggelig å åpne et nytt hotell, men det er noe ekstra ved å etablere seg i en ny by, sier adm.dir i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– Thon Hotels har stort fokus på de nordligste fylkene, og i løpet av tre uker i månedsskiftet april/mai i år åpner vi hoteller i Tromsø, Alta og Kirkenes.

Terje Stokke overtar som direktør på Thon Hotel Kirkenes. Terje kommer fra stillingen som selvstendig næringsdrivende. Han har lang erfaring i reiselivet, blant annet som direktør på Thon Hotel Moldefjord. Thon Hotels har fra før fire hoteller i Finnmark fylke, og får nå til sammen over 400 rom i Norges største fylke.

Thon Hotel Kirkenes er et Thon Conference-hotell, som er spesielt tilrettelagt for kurs og konferanser. Hotellet får seks møterom, med en maksimal kapasitet på 300 personer. Hotellet har egen restaurant, bar og uteservering ved brygga.

Foto: Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.