Rica åpner sitt niende Oslo-hotell

Inngangspartiet til Rica Hotel G20 i Oslo

12. mai 2010 åpner Rica Hotels et nytt hotell, kun 200 meter fra Stortinget. Hovedstaden får et forretningshotell med fokus på design, mat og miljø når Rica Hotel G20 åpner dørene, skriver kjeden i en pressemelding.

Midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt i Grensen 20, står 96 moderne, lyse og trivelige rom klare til åpning i neste uke. Beliggenheten kunne knapt vært mer sentral. Rica Hotel G20 ligger kun ett kvartal fra Karl Johans gate og 200 meter fra Stortinget.

På rommene vil gjester bli møtt av en rekke spennende detaljer. Det er lagt vekt på funksjonalitet og praktiske løsninger. Det er brukt nordiske designere til uforming av rommene, som har 32 tommers flatskjerm, og ipod-tilkobling er blant andre detaljer som vil glede hotellgjestene. Hotellet tilbyr selvfølgelig fri tilgang til trådløst Internett.

Carls Kjøkken-Bar-Espresso

Fra åpning 12. mai får man Oslos sannsynligvis beste kanelboller og et bredt utvalg av kaffe servert i kaffebaren fra tidlig morgen. Dette kan selvfølgelig også nytes i uteserveringen eller som takeaway. Carls bar, som åpner klokken 17, skal lage drinker etter sesongens frukter, som vil holde en høy standard.

I løpet av august åpner Carls Restaurant. Stjernekokk Christofer Bengtsson skal gjøre det han kan best: Å skape en meny konsentrert rundt det nordiske kjøkken. Kvalitet, råvarer, service og pris skal være i fokus. Med plasser både ute og inne vil dette bli et moderne og flott tilskudd til hovedstadens bar- og restauranttilbud.

Miljø

Rica Hotel G20 vil fra åpningen inneha det offisielle nordiske miljømerket Svanen. Svanen stiller de strengeste krav blant alle miljøsertifiseringer for hoteller, og miljøarbeidet vil gjennomsyre alle deler av driften ved hotellet, noe Rica Hotels er veldig stolt av, ifølge pressemeldingen.

Styrker posisjonen i Oslo

Rica Hotel G20 vil bli Rica Hotels’ niende hotell i Oslo, i tillegg til Oslo Kongressenter. Rica Hotels styrker dermed ytterligere sin posisjon i hovedstaden. Som nærmeste naboer til nye Rica Hotel G20 finner man blant annet søsterbedriftene Grand Hotel og Rica Travel Hotel.

Foto: Inngangspartiet til Rica Hotel G20 i Oslo.