Ny baltikumsjef for Rezidor

Jan Petter Eilertsen, Regional Director, The Rezidor Hotel Group Baltikum

Nordmannen Jan Petter Eilertsen (47) er utnevnt som Regional Director for The Rezidor Hotel Groups virksomhet i Baltikum. Med hovedsete i Latvias hovedstad Riga, vil Eilertsen ha ansvar for all operasjonell forretningsvirksomhet i Latvia, Litauen og Estland. Han vil rapportere til Tom Flanagan, Area Vice President for Øst-Europa, skriver kjeden i en pressemelding.

Eilertsens stilling ble etablert i forbindelse med at Rezidor nylig inngikk en avtale med det norske eiendomsselskapet Linstow, om drift av ti Reval-hoteller, med til sammen 2367 rom i Baltikum og Russland. 1. juni vil Rezidor gjøre ni hoteller i Latvia, Litauen og Estland samt ett hotell i St. Petersburg om til Radisson Blu- og Park Inn-hoteller.

– Jeg ser frem til å lede Rezidors nye regionskontor i Riga, og til å arbeide sammen med et erfarent team med gode kunnskaper om regionen. Vårt selskap er allerede den ledende hotelloperatøren i Russland. Nå er vi i stand til å styrke vår posisjon i Baltikum ytterligere. Vi har nå til sammen over 3000 hotellrom i Latvia, Litauen og Estland, sier Jan Petter Eilertsen.

Nordmannen begynte i Rezidor i 1984, og har bred internasjonal erfaring fra hotellindustrien. Hans karriere startet på Radisson SAS Royal Hotel i Bergen, hvor han hadde diverse stillinger, inntil han ble forfremmet til Assistant Manager i 1987. Senere var han Rooms Division Manager på Radisson SAS Hotel i Luleå, Sverige og på Radisson SAS Royal Hotel i Stavanger. Der ble han senere forfremmet til Executive Assistant Manager i 1994. To år senere fikk han stillingen som General Manager på Radisson SAS Royal Hotel i København, Danmark.

I 1999 gikk Eilertsen til stillingen som driftsdirektør hotell i Fjord Line, Norge. Seks år senere ble han utnevnt som linjedirektør. Han kom tilbake til Rezidor i juli 2006, for å arbeide som General Manager for Radisson Blu Hotel Safat, Kuwait.

Foto: Jan Petter Eilertsen får ansvaret for hotellselskapet Rezidors virksomhet i Latvia, Litauen og Estland.