Rica Hotels og Københavns ledende hotelloperatør

Rica Hotels i nært samarbeid med Københavns ledende hotelloperatør

 

 

Rica Hotels har i mange år hatt et nært samarbeid med Arp-Hansen Hotel Group i København både på forretnings- og fritidsmarkedet. Fra nå av blir dette samarbeidet ytterligere forsterket.Det forsterkede samarbeidet handler nå i første omgang om å integrere hotellkjedenes lojalitetsprogrammer. Dette gir alle medlemmene mulighet til å tjene bonuspoeng ved overnatting i Norge, Sverige og Danmark. Det vil si at medlemmer i Rica Hotels fordelsprogram får poeng ved overnatting hos Arp-Hansen og visa versa. Opparbeidede bonusnetter kan tas ut hos begge hotellkjedene.rica.no

 

 

”Rica Hotels er per i dag ikke etablert i København og et tettere samarbeid vil selvfølgelig styrke vår markedsposisjon og bredden i vårt tilbud ved at vi nå også kan tilby hoteller i København og dermed flere skandinaviske land,” sier kommersiell direktør i Rica Hotels Pål Semb-Johansson.

”Rica Hotels er en virksomhed med en miljøvenlig profil som repræsenterer mange af de samme værdier som Arp-Hansen Hotel Group står for. Gæstfrihed, kvalitet og service er i højsæde hos Arp-Hansen Hotel Group, som er en privatejet hotelkæde med ca 20% af værelseskapaciteten i København. Partnerskabet med Rica Hotels, værende en stærk partner i Norge og Sverige, giver vores gæster en bred vifte af fordele i hele Norden” uttaler konserndirektør salg & marketing hos Arp-Hansen, Birthe Becker Schultz.

Arp-Hansen Hotel Group er en familie-eiet hotellkjede som består av 11 flotte hoteller alle med sin spesielle intime sjarm eller moderne design. De tilbyr hoteller for en hver anledning; forretningsreiser, kurs og konferanser og/eller fritid. 10 av hotellene ligger i sentrum med kort avstand til det meste av hva København har å tilby. Velg blant annet mellom hotell på Rådhusplassen, Nyhavn eller Tivoli, eller kanskje i litt roligere og mer landlige omgivelser i Gentofte. Alle hotellene er miljøsertifisert med miljømerket ”Green Key”.

 Les mer om samarbeidet på
 

 

Kontaktpersoner:

  • Kommersiell direktør Rica Hotels, Pål Semb-Johansson: tlf.: + 47 906 07 210
  • Konserndirektør Salg & Marketing Arp-Hansen Hotel Group, Birthe Becker Schultz tlf.: + 45 2368 9001

 

 Om Rica Hotels:Rica Hotels er en av Norges ledende og landsdekkende hotellkjeder med 80 hoteller i Norge og Sverige, samt Nordkapphallen.