Invitasjon til Møtebørsen Norge 2011

Møtebørsen i 2007

Onsdag 12. januar 2011 på Radisson BLU Scandinavia Hotel, Oslo

moeteboersen-logo_sm

HSMAI flytter Møtebørsen tilbake til sentrum!

Skal du få det optimale ut av MØTEBØRSEN må du melde deg på nå! Bestill din utstillerplass i dag, ved å returnere vedlagte påmeldingsskjema!

Nytt av året!

Inkludert i deltageravgiften er tre ulike webinarer, som skal løfte, guide og forberede selgerne på Møtebørsen, slik at resultatet blir optimalt for den enkelte utstiller og besøkende!

Det første webinaret vil gå av stabelen tirsdag 7. september kl 10.00 – 11.30. Webinar nummer to blir medio november, og det siste webinaret går av stabelen primo januar.

Også nytt av året er at vi utvikler en digital MØTEBØRSEN-katalog, hvor du kan presentere din bedrift på en meget bra måte. Denne skal distribueres allerede fra primo oktober.

Hvordan blir MØTEBØRSEN 2011?

 1. Den blir i sentrum, på et topp hotell med god service, som sammen med oss vil sette de besøkende og utstillerne i fokus.
 2. HSMAI samarbeider med en sterk samarbeidspartner, som sammen med oss tar hånd om de ulike back-office-rutinene, som er så viktige for et vellykket resultat.
 3. Vi inviterer på en nydelig lunsj, med god mingleatmosfære for business.
 4. For å få et vellykket resultat, må utstillerne melde seg på tidlig, slik vi kan invitere de besøkende også tidligere.
 5. Vi forsterker fokuset på de forhåndsbookede møtene, og har satt av gode ressurser til ekstra administrativ innsats.
 6. Vi arrangerer topp seminarer av høy klasse.
 7. En engasjerende konferansier med kremmersjel skal holde tempoet oppe under hele dagen, og sørge for en rød tråd gjennom hele arrangementet.
 8. Vi innfører et loddsystem for utstillerne. Jo flere utstillere de besøker desto flere lodd får de i loddtrekningen på ettermiddagen. Og i loddtrekkningen til kjøperne byr vi på meget flotte premier.
 9. I tillegg til webinarene arbeider vi nært med en komité, med en fin bredde av utstillere og kjøpere, som sammen med oss sørger for at dette blir en helt topp og lukrativ dag for både utstillerene og de besøkende.
 10. Vi har ikke lagt på prisen på MØTEBØRSEN de siste årene – og vil heller ikke gjøre det denne gangen.
 11. Derimot vil vi oppgradere goody-bagen til de besøkende, slik at de skal oppleve at de er spesielle, som kan delta på MØTEBØRSEN som vår gjest, sammen med våre flotte utstillere.
 12. Kveldsarrangementet, med prisutdelingen, blir også i sentrum samme dag. Hvor, er per dags dato ikke avklart.

Klikk her for påmeldingsskjema!

Med vennlig hilsen

Anita Hofseth
HSMAI Chapter Norway
+ 47 91652873
hsmai.no
hsmai.eu
hsmai.org