Flytting av Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder

Vinner på målstreken. Konkurranse

HSMAIs styre og vår samarbeidspartner for kåringen, Hotell, Restaurant og Reiseliv (HRR), har besluttet å styrke satsningen på Årets Unge leder-prisene og flytter utdelingen inn under HSMAIs store prisfest onsdag kveld 12. januar 2011. Dette vil styrke oppmerksomheten og prestisjen ytterligere.

Det betyr at vi kommer til å gå ut oktober i år med å få inn kandidater til prisene. Men i forkant av det skal komiteen samles og gjøre noen endringer i forbindelse med kriteriene og innsendelsen.

Samtidig med dette går vi ut på europeisk basis for å innhente kandidater for den nyetablerte europeiske Unge Leder-kåringen. Denne utdelingen skjer samtidig med den andre nyetableringen, HSMAI European Awards, torsdag 5. mai på Hilton Park Lane, London.

Dette er spennende – hold av datoene – Mer info følger senere!