Ingunn Weekly: Tettpakket høst og vinter

Kalender

Etter en hektisk sommer, full av forberedelser til høstens og vinterens arrangementer – og etablering av aktiviteter i andre land (som det kommer mer om på hsmai.eu), begynner vi å bli klar for å gyve løs på de forskjellige medlemsaktivitetene for i høst og vinter.

Allerede kommende onsdag er vi i gang, med et frokostmøte om det omskiftelige konferansemarkedet, som går av stabelen på Restaurant Tjuvholmen Sjømagasin klokken 08.00, der vi foreløpig har fått med oss Carl Barth (VIA Travel), Christian Gamsgrø (Choice Hotels Scandinavia) og Heidi Elisabeth Fjellheim (Losby Gods). Du kan lese mer om frokostmøtet på denne siden, men allerede nå kan vi si så pass: Det blir mange frokostmøter fremover, og vi håper å se deg på flere av dem.

Miljøblogg

Vi er også veldig glad for at Gunther Motzke , som leder SIG-gruppen (Special Interest Group) for et miljøriktigere reiseliv, er godt i gang med en egen blogg øremerket denne problemstillingen, som vil inngå i HSMAI.no-oppsettet, straks arbeidet med å sette den opp er sluttført. Gunther har vært, og er en imponerende ildsjel på dette området, med kontakter høyt og lavt i bransjen, så dette har vi store forhåpninger til!

GM Forum

For tiden jobber GM komiteen også intenst med planene til GM Forum (General Manager Forum) for hotelldirektører og kjedeledelser. Forumet arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel tirsdag 16. november. Komiteen for GM Forum består av Anders Vatne, adm. dir. i Norgani Hotels, Helge Krogsbøl, VP operations First Hotels, Lars Listhaug, direktør Radisson Blu Scandinavia Hotel, Christian Arnet, direktør Thon Hotel Europa, Svein Petter Haslerud, adm. dir. Grand Hotel Rica, Toril Flåskjer, direktør Scandic Asker og Scandic Høvik, som også leder komiteen.

HSMAI Reiselivsdagen

HSMAI Reiselivsdagen går av stabelen onsdag 1. desember, på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Her er målgruppen hele reiselivsnæringen, med fokus på ledelse, salg, markedsføring og informasjon/PR samt innkjøpere av reiselivstjenester. HSMAI tar opp igjen tråden fra noen år tilbake, med å invitere med oss forretningskunder på deler av arrangementet. Den gang jobbet vi tett med reisebyråene for dette arrangementet og det gjør vi nå også – og flere av dem skal være med i programutviklingen.

Komiteen for Reiselivsdagen består av Angelica Montez de Oca , PR & Communications Manager The Nordics The Rezidor Hotel Group, Anne Lise Amundsen, adm. dir. Fjell og Fjord Konferanser , Morten Thorvaldsen, adm. dir. Thon Hotels,Terje Olsen, salgsdir. HRG Norden, Stig Skuggevik, Director corporate and regional sales SAS, og Cathrine Gundhus, KAM Berg-Hansen Reisebureau.

Viktig melding om Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder

HSMAIs styre og vår samarbeidspartner for kåringen, Hotell, Restaurant og Reiseliv (HRR), har besluttet å styrke satsningen på Årets Unge leder-prisene og flytter utdelingen inn under HSMAIs store prisfest onsdag kveld 12. januar 2011. Dette vil styrke oppmerksomheten og prestisjen ytterligere. Dette kan du leser mer om i denne nyhetsartikkelen.

Møtebørsen i rute

Har du husket å melde deg på HSMAI Møtebørsen 2011 ennå? Hvis ikke, skynd deg!  HSMAI Møtebørsen 2011 går av stabelen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo onsdag 12. januar, med et fullspekket program, som vi kommer tilbake til senere. Men de øvrige detaljene – og påmeldingsskjemaet – finner du her.

Stor Europa-satsing

Som nevnt innledningsvis, har det blitt gjort mye nyttig forarbeid forbundet med etablering av HSMAI aktiviteteter i andre land. Samtidig fortsetter forberedelsene til HSMAI European Travel Awards med uforminsket kraft.

Det er, som man vil forstå, mye spennende å se frem til – og vi skal sørge for å holde deg oppdatert.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi har også mange andre tilbud i planleggingfasen.

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway