Richard Jacobsen til Møtebørsen

Richard Jacobsen i in2win

HSMAI har valgt Richard Jacobsen fra in2win AS til å gjennomføre webinarene i forkant av MØTEBØRSEN, og til å være fasilitator under selve MØTEBØRSEN-dagen, 12. januar.

Richard kjenner HSMAI og MØTEBØRSEN godt, og har solid erfaring fra hotellbransjen, sist som direktør for salg og relasjoner i Choice Hotels Scandinavia.

Fra 1998 har han jobbet som konsulent, primært med å forløse salg i bedrifter. Gjennom årene har har han jobbet med de fleste kjedene i Norge. Han har også hatt oppdrag for enkelthoteller, og gjort en rekke oppdrag utenfor landets grenser.  Hotell og reiseliv er hans spesiale, men han har jobbet med en rekke type bedrifter, som spenner fra IKEA via bank til offshore. HSMAI ser frem til å samarbeide med Richard igjen og vi vet han blir en stor ressurs for MØTEBØRSEN.

Har du husket å melde deg på? Hvis ikke, kan du gjøre det her!