Widerøe best i verden

Lars Kobberstad, adm. dir. i Widerøe (foto fra Widerøe)

For fjerde måned på rad feide Widerøe alle andre flyselskaper av banen med Europas beste punktlighet, og i tillegg klarte selskapet å nå toppen i hele verden, med en punktlighet på 95,72 prosent. Over 6350 flyvninger med Widerøe var på tid i i august, i henhold til registreringsdatabasen Flightstats.com. Det gjør Widerøe til best i verden på punktlighet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Dette er en stor fjær i hatten til samtlige Widerøeansatte, sier administrerende direktør Lars Kobberstad.

– Punktlighet er basisen i kvaliteten vår, selve essensen i det vi driver med. Når vi er mest punktlig i verden, leverer vi virkelig det vi skal til kundene våre, sier han.

Tallene fra Flightstats.com viser at Widerøe for sjette gang i 2010 er i europatoppen på punktlighet. Likevel er det første gang at Widerøe tar førsteplassen i verden.

– Vi har stadig sett oss slått av Hawaiian Airlines, som har levert en formidabel punktlighet i 2010. Når vi nå endelig slår dem, er det godt å konstatere at det ikke er Hawaiian som har blitt dårligere, men vi som har blitt enda litt bedre, sier Kobberstad.

Flightstat.com analyserer tall fra 150.000 flyvninger daglig verden over, og setter sammen månedlige kvalitetsrapporter, som publiseres på selskapets websider.

– Vi jobber knallhardt for å være blant de aller beste på punktlighet, og det er  gøy å se at det gir resultater. Vi vet hvor mye passasjerene våre verdsetter tiden sin, og ved å fly punktlig, viser vi kundene våre at også vi verdsetter den tiden,  konkluderer Lars Kobberstad.

Foto: Lars Kobberstad, adm. dir. i Widerøe (foto fra Widerøe)