Klart for NHO-konferanse

Arrangører av Landskonferansen ’10, F.v: fagsjef kompetanse og rekruttering Veronika Vian, rådgiver rekruttering Hilde Veum. Foto fra NHO Reiseliv

Det er klart for to spennende og lærerike dager på Scandic Oslo Airport mandag 1. november og tirsdag 2. november 2010, melder NHO Reiseliv, som ønsker velkommen til Landskonferansen ’10.

For tredje år på rad samles ledere i hotell-, restaurant- og reiselivsnæringen, faglærere, rådgivere, medlemmer i yrkesopplæringsnemnder, de faglige råd, opplæringskontor, fagopplæringskontor, prøvenemnder, og alle andre som arbeider for en kompetent og lønnsom hotell-, restaurant- og reiselivsnæring. Hensikten er å fremme faglig oppdatering og nyttig nettverksarbeid, for å bedre samarbeidet mellom skole og næringsliv.

Konferansen er nasjonalarena for læring, kompetansebygging, erfaringsutveksling og å knytte kontakter og fremme samarbeid mellom skole og næringsliv innen kokk-, servitør-, resepsjons- og reiselivsfag. Landskonferansen ´09 hadde over 160 deltakere.

Landskonferansen åpnes av kunnskapsminister Kristin Halvorsen, og byr på et vell av spennende emner. Av andre spennende deltagere kan vi for øvrig nevne Paul Chaffey, som kommer til å snakke om hvordan skole og bedrift kan benytte sosiale medier for å nå frem til ungdommen, mens Per Arne Tuftin tar for seg statusen for reiselivet.

Anita Menkerud, prosjektleder LIGA, tar for seg samarbeidet mellom skole og reise- og opplevelsesnæringen, mens Geir Rune Larsen kommer inn på fagnettverk for restaurant og matfag.

Klikk her for flere detaljer eventuell overnatting, og prisen på de forskjellige pakkene.

Foto: Arrangører av Landskonferansen ’10, F.v: fagsjef kompetanse og rekruttering Veronika Vian, rådgiver rekruttering Hilde Veum. Foto fra NHO Reiseliv