Ikke fått HSMAI Weekly?

Faksimile av HSMAI Weekly

Ved 13.40-tiden torsdag ettermiddag ble ukebrevet HSMAI Weekly distribuert HSMAIs medlemmer, direkte fra nettstedet. Dette er en ny distribusjonsform for oss, som hittil har sendt ut ukebrevet fra det adskilte medlemssystemet. Fordelen med å sende fra HSMAI.no direkte, er at alle medlemmer får nyhetsbrevet ferdig formatert i innkurven sin, som vist på bildet over.

Så langt tyder alt på at distribusjonen har gått knirkefritt, ettersom vi mottar fraværsmeldinger, fra dem som har aktivert slike i e-postklientene sine, men vi har også mottatt en og annen beskjed om at nyhetsbrevet havner i søppelpostfilteret (også kjent som spamfilteret).

Dersom du ikke kan se å ha mottatt ukens HSMAI Weekly, ber vi om at du sjekker mappen for søppelpost i e-postprogrammet ditt. Marker nyhetsbrevet, og merk det som legitim, ikke-søppelpost, slik at filteret ignorerer, og slipper gjennom, forsendelsen neste gang.

Dersom du ikke finner brevet i søppelpostmappa, ber vi om at du kontakter oss på postbox@hsmai.no, slik at vi finner ut av problemet.