Ingunn Weekly: Tid for å tenke på HSMAI-prisene

PRISFESTEN JANUAR 2010: En lykkelig Olav Fjell (i midten), konsernsjef i Hurtigruten ASA, sammen med kolleger under tildelingen av Årets Reiselivsmarkedsfører 2009-prisen i Oslo Kongressenter torsdag 14. januar 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner.

Over nyttår kommer vi til å feire vinnerne av HSMAI-prisene, inkludert Årets Reiselivsmarkedsfører (bildet over: glade vinnere fra Hurtigruten, 14. januar 2010), under prisfesten, som går av stabelen i Oslo, om kvelden onsdag 12. januar 2011.

I år tar vi i bruk ny teknologi til innsending og behandling av bidrag, og til selve juryeringen. Dette systemet vil også bli brukt i forbindelse med HSMAI European Awards.

Ønsker forslag velkomne

Vi gleder oss til å ta i bruk denne løsningen, som vil lette arbeidet betydelig, både for innsenderne og for jurymedlemmene.

Tirsdag 12. oktober skal vi ha vårt fjerde komitémøte med denne gruppen, og vil da beslutte hvordan kategoriene for HSMAI-prisene 2010 blir. Hvis du har forslag til nye kategorier, eller eventuelle endringer i de eksisterende, send oss gjerne noen ord til postbox@hsmai.no i god tid innen innen 12. oktober.

Mingling, mingling, mingling

Aktiv mingling på HSMAI-prisfesten 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner
Aktiv mingling på HSMAI-prisfesten 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner

Vi har aldri prøvd å legge skjul på at vi legger stor vekt på den sosiale omgangen under arrangementene våre. Det vil vi nå forsterke. På prisfesten i januar kommer vi til å kutte tiden ved middagsbordene, til fordel for mingling mellom festdeltagerne. Tilbakemeldingene er ikke til å misforstå: Dette ønsker medlemmene mer av.

Frokostmøter

Og i løpet av kommende uke presenterer vi temaene og datoene for frokostmøtene i tiden fremover.

Har du forslag til temaer for kommende frokostmøter, kan du påvirke høstens og vinterens møter ved å sende en e-post til postbox@hsmai.no.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi gleder oss til å se deg!

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: En lykkelig Olav Fjell (i midten), konsernsjef i Hurtigruten ASA, sammen med kolleger under tildelingen av Årets Reiselivsmarkedsfører 2009-prisen i Oslo Kongressenter torsdag 14. januar 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner.