Velkommen til HSMAI GM Forum!

meeting01

Tirsdag 16. november går et helt nytt initiativ, myntet på hotelldirektører og assisterende hotelldirektører samt kjedeledelse, samarbeidspartnere og andre interesserte, av stabelen. Da arrangeres HSMAI GM Forum på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Meld deg på nå, så sikrer du deg earlybird-prisen!

At konseptet er nytt, er muligens en sannhet med modifikasjoner, ettersom HSMAI har avholdt tre vellykkede GM-fora tidligere, men nå har vi valgt å gjenopplive tilbudet, som ble svært godt mottatt sist.

Av programmet kan vi nevne disse spennende innslagene:

Christian Ringnes adm. dir. i Eiendomsspar og styreleder i Pandox, et av Europas største hotell-eiendomsselskaper, kommer for å dele sine refleksjoner om morgendagens hotellmarked, og forteller hvorfor han velger å investere i hotell.

Videre kan du høre sjefsøknom Øystein Dørum i DnB NOR fortelle om de økonomiske utsiktene, slik han ser dem. En analytiker fra STR vil også dele sine erfaringer med oss, og snakke hvilke trender de ser for hotellbransjen.

Employer Branding er et annet viktig tema på agendaen. Krishna Gustavsson, deleier og rådgivningsansvarlig på Blackboard i Stockholm, har jobbet med Employer Branding-spørsmål i ti år. Employer branding handler om å skape forutsetninger for å kunne tiltrekke seg og beholde ønskelig kompetanse. Han har blant annet laget Employer Branding-strategi for Statoil, Telenor og Scandic. Her får vi også treffe alle HR direktørene for de ledende hotellkjedene, som også vil delta i en paneldebatt og fortelle hva de gjør for å tiltrekke seg morgendagens arbeidssøkere.

Til slutt setter vi søkelyset på sosiale medier, som også er viktig for å trekke til seg unge mennesker. Sosiale medier er allerede blitt en helt nødvendig salgs-, markeds- og rekrutteringskanal. Vi har med oss to ledende norske bedrifter, som deler sine strategier, erfaringer og resultater med oss.

Vi er sikre på at du, som leder i bransjen, vil ha stort utbytte av innslagene i dette første i en serie GM-fora, som er en nyvinning i den norske reiselivsbransjen.

Detaljer om påmelding og priser finner du på denne siden.

Velkommen til HSMAI GM Forum!