Klart for Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reiselivet 2010

Anette Maltun Koefoed, Årets Unge Leder i Reisebransjen 2009, Geir Lundkvist, adm. dir. i Scandic Hotels og juryens leder, og Lise Solheim, Årets Unge Hotelier 2009.

Nå er det endelig klart for å sende inn nominasjoner til Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen 2010!

I år var det Lise Solheim og Anette Maltun Koefoed (bildet) som stakk av med de gjeve prisene, under HSMAI Servicekonferansen på Hotel Bristol i Oslo 10. juni (les mer om tildelingen her).

Utdelingen av prisene for inneværende år vil finne sted i Oslo onsdag 12. januar 2011,  i forbindelse med den store HSMAI-prisfesten, og nå kan du nominere dine kandidater!

Premien for Årets Unge Leder i Reisebransjen er studieopphold ved London Business School. Årets Unge Hotelier får et studieopphold ved Cornell School of Hotel Administration, som tidligere.

Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb eller har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

Dette er en pris for hele bransjen. Prisen har vært hotellfokusert, da vi tidligere kun har arbeidet med Cornell University. Dette er nå endret. For å nå tydeligere ut, også til reisebyråene, flyselskapene, turoperatørene og andre aktører i reiselivsnæringen, har vi inngått et samarbeid med velrenommerte London Business School. Samtidig videreføres samarbeidet med Cornell, som regnes for å være verdens fremste lærested for hotellnæringen.

Vinnerne får studieopphold

Premien til Årets Unge Hotelier er tre valgfrie PDF-kurs à tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration, New York. Her er det mulig å tilpasse undervisningen til egne behov. Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.

Les også:

Foto: Anette Maltun Koefoed, Årets Unge Leder i Reisebransjen 2009, Geir Lundkvist, adm. dir. i Scandic Hotels og juryens leder, og Lise Solheim, Årets Unge Hotelier 2009.