Thon Hotels fyller fem år

Fem-årsjubileum

10. oktober er det fem år siden Rainbow Hotels ble til Thon Hotels. Vi feirer med å gi bort gratis hotellopphold, skriver kjeden i en pressemelding.

Jubileet markeres blant annet ved å gi bort en ekstra påskjønning til de som fyller år på samme dato som Thon Hotels. Har du bursdag 10. oktober, kan du få en gratis overnatting denne dagen på et av Thons hoteller i Norge. Jubileet markeres også med gode weekendpriser i hele oktober.

Thon Hotels het tidligere Rainbow Hotels. Hotellkjeden ble etablert i 1989, med en grunntanke om å tilby sentralt beliggende hoteller til rimelige priser. Etter omfattende ombygging og omprofileringsarbeid, byttet kjeden 10. oktober 2005 navn til Thon Hotels. Samtidig ble hotellene i kjeden delt inn i tre forskjellige konsepter: Budget, City og Conference. I 2009 ble et fjerde konsept, Resort, introdusert.

I løpet av fem år som Thon Hotels, har kjeden ekspandert med 20 nye hoteller i Norge og Sverige. Dette gjør Thon Hotels til den tredje største hotellkjeden i Norge, og den største i Oslo.

Foto fra Thon Hotels