Frokostmøte om varemerke-eksponering

frokost

Ving Norge  og MyNewsDesk presenterer:

Hvordan skape mer relevant eksponering for ditt varemerke?

HSMAI arrangerer frokostmøte på Hard Rock Cafe Oslo tirsdag 19. oktober.


View Larger Map

Det blir frokostbuffé fra 08.00 til 09.00 og frokostmøte fra 09.00 til 10.30.

Møt Carl Jacobsson, Country Manager for MyNewsdesk i Norge, som introduserer oss for reiselivsbedrifters muligheter til å kommunisere sitt budskap og gjøre sin informasjon tilgjengelig i mottagerens kanaler.

Møt Sophie Frisholm, Webcommunicator Internet Department i Ving Norge AS. Ving er en av bedriftene som har benyttet seg systematisk av dette, og Sophie Frisholm vil gi oss en innføring i deres bruk av dette verktøyet.

HSMAI-medlemmer: gratis
Ikke-medlemmer: kr 500,- + mva

Send din påmelding til postbox@hsmai.no