HRG vant Ericsson

Telefon

HRG blir Travel Management partner for telekomselskapet Ericsson. Sverige, Norge, Danmark, Finland og en rekke andre land er del av den fem år lange kontrakten, heter det i en pressemelding fra HRG.

– Vi har arbeidet med Ericsson i mer enn 30 år. Over tid har vi bygger et sterkt partnerskap, som har levert veldig gode resultater år for år. Den nye kontrakten innebærer en konsolidering av en rekke land, og et fornyet initiativ i vårt globale samarbeid, sier Hans Holmen, Managing Director Europe North, HRG.

– Ericsson har en svært profesjonell og sofistikert tilnærming til travel management, og vil nyte godt av hele vår portefølje av produkter og løsninger. En viktig målsetting er å fortsette veksten av andelen bestillinger som gjøres online, fortsetter Holmen.

– Mange av Ericssons hyppigst reisende har, og skal ha, svært høye forventninger til den personlige servicen vi har tilgjengelig 24 timer i døgnet. Ericsson sier selv at det er denne kombinasjonen av teknologi og service som gjør HRG til deres foretrukne partner, avslutter han.