Ingunn Weekly: HSMAI-prisene i rute

Data

Denne uken tilbringes i New York, med lange og hektiske dager med amerikanske samarbeidspartnere og kolleger. En av de viktige sakene vi har jobbet med, er å velge en leverandør for den digitale plattformen for HSMAI-prisene.

Til slutt falt valget på OmniContests, for både Norge og Europa. Kostnader forbundet med dette er en brøkdel av det vi eksempelvis har fått av norske leverandører. I tillegg har de bred erfaring med tilsvarende priskonkurranser. En av fordelene med å bruke OmniContests, er blant annet at HSMAI i USA benytter det samme selskapet, og har gode erfaringer med dem.

Nå skal detaljene på plass, og så er vi klar til å lansere HSMAI-prisene digitalt i Norge og Europa mot slutten av oktober.

Programmet for HSMAI GM Forum er klart

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo

Ellers har vi i dag gleden av å fortelle at programmet for HSMAI GM Forum, for hotelldirektører og assisterende hotelldirektører samt kjedeledelse, samarbeidspartnere og andre interesserte, på Radisson Blu Scandinavia Hotel tirsdag 16. november, er klart i dag. Her byr vi blant annet på:

  • Refleksjoner om morgendagens hotellmarked
  • De økonomiske utsiktene
  • Positiv trend etter to magre år?
  • Employer Branding
  • Paneldebatt om Employer Branding
  • Sosiale medier som salgs-, markeds- og rekrutteringskanal

Har du husket å melde deg på? Hvis ikke, bør du gjøre det nå, så du sikrer deg earlybird-prisen! Programmet kan du lese mer om her, mens du finner flere detaljer om tid, sted og påmelding på denne siden.

Det er heller ikke for sent å stille som utstiller:

Lyst til å bli utstiller her?Les mer om å stille ut

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi vil også benytte anledningen til å takke SAS, som raus samarbeidspartner, som muliggjør at vi kan ha en aktiv reisevirksomhet.

Ha en god helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway