Rezidor + Finnair = sant

Finnair-maskin i lufta

Rezidor Hotel Group, et av verdens hurtigst voksende hotellselskap, har inngått et samarbeid med Finnair om deres lojalitetsprogram Finnair Plus. Medlemmer av Finnair Plus opptjener 1000 poeng per overnatting/opphold på alle Radisson Blu- og Park Inn-hoteller i Europa, Midt-Østen og Afrika, med umiddelbar effekt, forteller hotellkjeden i en pressemelding.

– Finnair er en strategisk smarbeidspartner for Rezidor i vårt nordiske marked og på Balkan, hvor vi nylig økte kapasitetn vår med over 3000 senger, fordelt på 13 nye hoteller, sier John Kennedy, Vice President Marketing & CRM. I Finland alene utgjør Rezidors portefølje syv veletablerte Radisson Blu-hoteller i Espoo, Helsingfors (tre eiendommer), Oulu, Turku og Vaasa.

– Finnairs rolle som et av de største flyselskapene mellom Asia og Europa styrkes stadig. Samarbeidet med Rezidor gir oss mulighet til å tilby våre medlemmer et stort utvalg av kvalitetshoteller over hele verden, noe som underbygger vår vekst i vårt viktigste marked, tilføyer Outi Raulas, kommunikasjonsdirektør i Finnair Plus.

Finnair ble grunnlagt I 1923. I dag har flyselskapet 6500 ansatte, mer enn 60 flymaskiner og årlig ni millioner passasjerer, som får fordeler av et omfattende nettverk i Europa og Asia. Lojalitetsprogrammet Finnair Plus ble lansert i 1992 og har én million medlemmer, hvor hovedandelen bosatt i Finland. Finnair er også partner i oneworld alliance.

Foto fra Finnair