Thon utvider i Trondheim

Morten Thorvaldsen

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Prinsen Hotell i Trondheim. Hotellet er et fullservicehotell, med gode kurs- og konferansefasiliteter. Det har en unik beliggenhet midt i hjertet av byen, og består av 81 rom, som stod ferdig nyoppusset i 2009, melder kjeden i en pressemelding.

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels profil. Hotellets nye navn blir Thon Hotel Prinsen fra 01.11.10. Rune Sagen vil fortsette i rollen som direktør for hotellet.

– Thon Hotels har lenge vært på utkikk etter et konferansehotell i Trondheim. Prinsen Hotell har en av Trondheims største konferanse- og selskapsavdelinger, og bidrar til at vi nå kan tilby et komplett utvalg av hoteller i denne viktige byen, sier Administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Thon Hotel Prinsen blir en del av konseptet Conference, som består av profesjonelle konferansehoteller, med lang erfaring i å skreddersy arrangementer, kurs og konferanser. Thon Hotels har fra før av Budget-hotellet Thon Hotel Trondheim og City-hotellet Thon Hotel Gildevangen i Trondheim.

– Vi har over mange år hatt et godt samarbeid med Thon Hotels gjennom våre Egon-restauranter, og er svært glade for at Prinsen Hotell blir en del av Thon Hotels, som landsdekkende, profesjonell hotellkjede, sier Roger Halshamn, i Norrein-gruppen, som eier driftsselskapet.

Foto: Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.