Ganefart 2010 til Gloppen

Tallerken og bestikk

Vinneren av Ganefart 2010 ble Gloppen Hotell. Utdelingen skjedde under første dag av Mat og Reiseliv på Voss, melder Dagbladet.no.

– Helt fantastisk, sier Bodil Fjellestad, som er kjøkkensjef på Gloppen Hotell, til nettavisen. Sammen med kokk Preben Moen mottok hun onsdag kveld den gjeve prisen som Ganefart-vinnere 2010.

Penger og, ikke minst, diplom og heder følger med. I to år kan hotellet nå skryte av at de er det beste spisested langs norske veier og fjorder.

Kjøkkensjefen er fra Gloppen, men har jobbet i Oslo, på Lofoten Fiskerestaurant, og i Bergen, på Spisekroken, før hun vendte tilbake til hjemstedet og jobben på Gloppen Hotell.

Les hele saken hos db.no

Ganefart er et samarbeid mellom Landbruks- og matdepartementet, Norges Bygdekvinnelag og Innovasjon Norge. Det er en konkurranse som blir arrangert annethvert år, der det beste spisestedet kåres, først regionalt og så for hele landet.