Kapasitetsdobling i Fevik

Strand Hotel Fevik (foto fra hotellets Flickr-side)

Hotelldirektør Agnes Berntsen kan i dag invitere til høytidelig åpning av Strand Hotel Fevik. Med et dobbelt så stort hotell å drifte, ser den entusiastiske staben bare muligheter, heter det i en pressemelding.

Regionfortettingen, som følge av ny E18, et dynamisk næringsliv på Sørlandet, nytt universitet i Grimstad og økende etterspørsel, gjorde at eierne så behovet for å vokse på Strand Hotel Fevik. Helt siden Bundegruppen i 1998 kjøpte hotellet, har målet vært å utvikle den unike funkisperlen videre. Arkitekturen i nybygget er nøye tilpasset den historiske funkisarkitekturen, og nybygget er reist i fullstendig harmoni med den historiske delen. De to bygningene fremstår idag som en fin helhet, uten å konkurrere med hverandre.

Noen av nyhetene er:

  • 42 nye hotellrom og suiter, som kan gjøres om til leiligheter
  • Fem nye kurs- og konferanserom
  • Flott møte- og bankettsal, med utsikt til ”himmel & hav”
  • Lekker velværeavdeling, med innvendig og utvendig boblebad og badstue

Innredning og utsmykking av hotellet er gjort med et øye for detaljer. Fargene leder til sjø, strand og naturen i omgivelsene. Alle rommene er personlig og hjemlig innredet med inspirasjon fra den amerikanske østkysten og Martha’s Vineyard. Myke sofaer og gode senger inviterer til rolige stunder til refleksjon og ettertanke.

Hotellet har, gjennom sin satsing på de ansatte, blitt en attraktiv arbeidsplass. Som følge av hotellets økte kapasitet, er staben allerede forsterket med ny hotellsjef. Nyansatt salgssjef starter 1. januar, og jakten på ny soussjef er satt igang.

Strand Hotel Fevik er et helårshotell. Gjennom de siste fem årene har hotellet gjennomført identitets-, design- og matprosjekter, som kommuniseres gjennom totalopplevelsen av hotellets ”personlighet”.

Utviklingen så langt i 2010 har vært positiv. Selv i byggeperioden har hotellet hatt full drift! Som en følge av nybygget er etterspørselen og bestillingene i høst kommet tidligere enn normalt. De første gjestene har allerede testet ut fasilitetene, og tilbakemeldingene er fantastiske.

Hotelldirektør Agnes Berntsen ser derfor med glede frem til alle mulighetene som åpner seg med det nye bygget. Strand Hotel Fevik er medlem i De Historiske Hotel & Spisesteder.

Foto: Strand Hotel Fevik (foto fra hotellets Flickr-side)