Kulinariske Steder fordobles

Holmsbu Bad, som inngår i Kulinariske Steder

De Kulinariske Steder er et nettverk som består av både overnattings -og serveringsbedrifter, og er nå vokst til ni hoteller, åtte restauranter og ett kulinarisk tog, ifølge en pressemelding fra nettverket.

Nettverkets steder er opptatt av å fremme lokale og ferske råvarer, slik at gjestene får en unik opplevelse av historie og spennende mat. Lokal mat handler om å dyrke de enkle gledene ved god mat i godt selskap og koble matgleden med en forpliktelse for dyr, natur og mennesker, mener de.

«Vårt nettverk jobber for å øke bevisstheten rundt norsk mat og skape stolthet rundt norsk matkultur. Våre mål er å øke bruk av norske råvarer, fremme utvikling av regional mat og matkultur», heter det videre i pressemeldingen.

Nettverket har frem til nå hatt én restaurant og åtte hoteller, og er stolte over å meddele at de har inngått samarbeid med følgende steder:

  • Sem Gjestegård, Asker
  • Tveiter Gård, Asker
  • Hvalstrand Bad, Asker
  • Sporten Restaurant, Holmenkollen Oslo
  • Soria Moria Bar og Bistro, Torshov Oslo
  • Spikerboks, Nydalen Oslo
  • Hukodden Restaurant, Bygdøy Oslo
  • Lille Herbern, Bygdøy Oslo
  • Kulinariske Togreiser, hele Norge

Foto: Holmsbu Bad, som inngår i Kulinariske Steder