Ingunn Weekly: Mange innkjøpere til HSMAI Reiselivsdagen 1. desember

Laptop og fly

SAS og flere reisebyråer har meldt oss at de inviterer med seg kunder til HSMAI Reiselivsdagen onsdag 1. desember. Hva med deg? Vi vil absolut anbefale deg å gjøre det, da vi har tilpasset arrangementet for kundene også. Utmerket måte å forsterke båndet til kundene dine.

Du finner flere detaljer om HSMAI Reiselivsdagen på denne siden, og:

Kommer du – og er Facebook-bruker? I så fall er det fint om du bekrefter din deltagelse i Facebook-eventen vi har satt opp for HSMAI Reiselivsdagen.

Ellers skjer det mye bra for HSMAI rundt omkring i Europa. Både Tarjei og jeg vil ha hovedbasen vår i London i en periode fremover. Det er mange partnerskap som knyttes, og HSMAI Europe har nå inngått en partneravtale med den anerkjente, London-baserte organisasjonen BAHA – The British Association of Hospitality Accountants. Vi vil blant annet samarbeide om en Revenue Management Workshop i London 2. desember i år, samt den europeiske Revenue Management-konferansen i London 7. februar 2011.

Ingunn Hofseth. ThumbnailDet er veldig god påmelding til HSMAI General Manager Forum i Oslo tirsdag 16. november. Har du husket å melde deg på? Topp program som du finner her.

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway