Tre nye ruter fra Ryanair

Passasjerer boarder Ryanairs første avgang fra Rygge

Ryanair åpnet i går flyninger fra Oslo Rygge-Moss til Roma. Med tre avganger ukentlig vil det nå være mulig for nordmenn å dra til Roma på tirsdager, torsdager og lørdager. I tillegg til Roma, åpner Ryanair ytterlige tre ruter denne uken, med avganger til Liverpool, London Gatwick og Tampere, skriver selskapet i en pressemelding.

De nye rutene sørger for at reiseglade nordmenn nå har fire nye alternativer for valg av vinterferie- og langhelgdestinasjon.

– Vi er kjempefornøyde med innvielsesflyvningene til og fra Oslo Rygge-Moss denne uken. Norske passasjerer har nå fått enda flere alternativer med Ryanairs lavprisflyvninger, sier salgs og markedsansvarlig for Ryanair i Norden, Elina Hakkarainen.

– For å feire Ryanairs utvidelse på Oslo Rygge-Moss har vi nå lansert billetter til 64 kroner på utvalgte destinasjoner i Europa. Disse kan benyttes i hele desember og januar. Tilbudsbillettene kan bookes på www.ryanair.com fra tirsdag 2. november til torsdag 4. november. Vi oppfordrer kunder til å være raskt ute, da disse billettene vil bli solgt unna raskt, sier Hakkarainen.

Foto: Passasjerer under boarding av Ryanairs første avgang fra Rygge (arkivfoto)