Send inn bidrag til Årets Reiselivsmarkedsfører 2010

Megafon

Kjære reiselivskollega.

Tiden er kommet for å kåre de beste prestasjonene innen salg og markedsføring gjennom 2010. Dette året markerer mange spennende nyheter i konkurransen. Vi har fått god hjelp av tidligere jurymedlemmer i evalueringen. I tillegg til nye kategorier, vil vi for første gang gjennomføre en digital registrering og juryering av bidragene. Dette betyr en langt enklere jobb for deg som innsender av bidrag, og at juryen vil ha bedre tid til å vurdere hvert enkelt bidrag. Kort sagt er dette meget positivt for alle parter!

Årets Kategorier

 • Kampanjer, flermedie
 • Kampanjer, samme medium
 • Trykksak (Underkategorier: Profilprogrammer, Menyer, Brosjyrer, Andre trykksaker)
 • Annonse, print
 • Annonse, Internett
 • Nettsted
 • Radioreklame
 • Reklamefilm
 • Sosiale Medier
 • CRM
 • Event
 • PR (vurderes av egen jury)
 • Miljø (vurderes av egen jury)
 • Åpen klasse – godt tenkt
 • Årets Nytenker (basert på nominasjoner og innsendelser)
 • Og så topper vi selvfølgelig det hele med å kåre hovedvinneren, som kan smykke seg med tittelen Årets Reiselivsmarkedsfører 2010

Spar penger: Registrer innen 1. desember

PRISFESTEN JANUAR 2010: En lykkelig Olav Fjell (i midten), konsernsjef i Hurtigruten ASA, sammen med kolleger under tildelingen av Årets Reiselivsmarkedsfører 2009-prisen i Oslo Kongressenter torsdag 14. januar 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner.
PRISFESTEN JANUAR 2010: En lykkelig Olav Fjell (i midten), konsernsjef i Hurtigruten ASA, sammen med kolleger under tildelingen av Årets Reiselivsmarkedsfører 2009-prisen i Oslo Kongressenter torsdag 14. januar 2010. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner.

Klikk her for å gå til konkurransesiden! Velkommen med dine bidrag, som vi senest må ha registrert innen onsdag 1. desember. Etter den tid går prisen opp med kr 500,-.

Alt dette for at juryen skal få god tid til å gjøre en grundig jobb for deg og dere. Absolutt siste tidsfrist er 5. desember 2010. Etter dette stenges siden for innsending av bidrag, og åpnes for juryen.

Registrer deg ved å bruke «Register»-pekeren på konkurransesiden. Brukernavnet vil være din e-post adresse, og passord bestemmer du selv i registreringsskjemaet.

Og hold endelig av onsdag 12. januar til prisfesten! Egen invitasjon kommer neste uke.

Vennlig hilsen

Tarjei Gylseth
Project Manager
HSMAI

tg@hsmai.no
(+47) 922 59 315