Ukens navn: Trine Hoel Winther

Trine Hoel Winther, Communications & PR Manager i First Hotels AS

Trine Hoel Winther

Communications & PR Manager

First Hotels AS

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Min arbeidsdag er variert og spennende. Planlegging og tilrettelegging av markeds- og PR aktiviteter og kampanjer. Kontakt med ulike medier i Danmark, Sverige og Norge og til enhver tid prøve å holde meg oppdatert på hva som skjer på markedet. I tillegg er det selvfølgelig support til hotellene og samarbeid med hyggelige kolleger. Akkurat nå jobber jeg også med synliggjøringen av samarbeidet mellom First og Thon, og det er et spennende prosjekt. Med mange baller i luften samtidig, er det ingen dager som er like – og det trives jeg med!

– Hva er det beste ved jobben din?

– At den er variert, kanskje også litt uforutsigbar – og at jobben utfordrer og utvikler meg. Det er inspirerende å jobbe med et godt produkt og et spennende brand man kan være stolt av! Og ikke minst setter jeg pris på å være en del av et team med hyggelige og dyktige kolleger – det motiverer.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har sett opp til mange personer – jobbmessig og privat. Min mormor og min mor var flotte kvinner, som jeg har beundret og som jeg daglig tenker på. Jobbmessig har jeg hatt dyktige ledere, som har vist meg tillit og latt meg få spillerom til å uvikle meg – det inspirerer meg. Rent generelt blir jeg motivert og inspirert av personer som setter seg mål og følger sine drømmer.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi spiser lunsj alle sammen klokken tolv. Det er en hyggelig tradisjon, hvor alle avdelinger møtes rundt bordet.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Det husker jeg ikke, men det begynner å bli noen år.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Nettverksbygging, bransjeoppdateringer og ikke minst HSMAI Reiselivsdagen og HSMAI-prisene. De er motiverende og inspirerende for hele bransjen. I tillegg synes jeg frokostmøtene har vært bra.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Flere korte og faglig inspirerende frokostmøter. Ellers syns jeg foreningen evner å ta pulsen på det som skjer i næringen.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg inneholder tid med familie, gode venner og deilig mat, en lang tur i nydelig vær og kanskje en treningsøkt. Får jeg tid til å lese alle avisene og en god bok i tillegg, er det perfekt.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Skole, helsevesen og eldreomsorg. Et så rikt land som Norge burde ha det beste tilbudet innenfor disse områdene. I tillegg ville jeg utnevnt en egen reiselivsminister, for å ivareta bransjens interesser på en bedre måte.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «En dag under solen», med undertittelen «det gode liv i Frankrike».

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Neste reise med arbeid går til Madeira, i forbindelse med finalen i golfturneringen First Open. First Open er en av Sveriges største golfturneringer, som sponses av First Hotels og som spilles fra mai til september, på golfbaner i hele Sverige. Semifinalen ble spilt på Øland i september, og finalen er altså nå i midten av november, på Madeira. Jeg ser frem til å representere First i en så flott sammenheng. Neste reiser privat går til Stockholm, en weekend for å besøke venner, men deretter håper jeg det blir til vårt lille hus i Frankrike.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Løpeturer i skogen for å rense kropp og sjel. Og så er jeg veldig glad i å lese.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Velkommen til First Hotels! Og takk for at jeg fikk være ukens navn.