Ingun Weekly: Onsdag 12. januar!

Dizzie Showteater

Her oss i HSMAI jobbes det lange dager med de siste forberedelsene til HSMAI MØTEBØRSEN 2011 og HSMAIs prisfest 12. januar. Det er uendelig mange brikker som skal falle på plass, og det blir nødvendigvis også mange saker som må plass i siste liten, på grunn av lang juleferie, både for de besøkende på MØTEBØRSEN og våre utstillere og medlemmer for øvrig. Og plutselig er januar der!

Møtebørsen skal bli en av de bedre noen gang, håper vi, med de justeringene vi har gjort. Foredragsholderne Richard Jacobsen, Jan Henrik Ulvatne og Jan Fredrik Karlsen har mye kompetanse å formidle, men også masse motivasjon, energi og glede. Og er det noe vi trenger mye av i våre hektiske hverdager, er det akkurat det. Vi håper våre utstillere og besøkende skal få god uttelling av sin deltagelse på MØTEBØRSEN.
[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=101231125459-ef074278257e48b28ed0f0a65c4189d0 docname=moeteboersen_2011 username=HSMAI_Europe loadinginfotext=HSMAI%20M%C3%98TEB%C3%98RSEN%202011 showhtmllink=true tag=oslo width=590 height=295 unit=px]

HSMAIs prisfest er i forandringens tegn, og vi tror løsningen vi har valgt, med langt lengre tid til mingling i etterkant av utdelingen, vil bli tatt godt i mot. Men om underholdningen røper vi selvsagt ingenting, utover å nevne at det bare er å glede seg!

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi sees på onsdag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Fra interiøret i Dizzie Showteater, første stoppested under HSMAI-prisfesten onsdag kveld.