Nye sommerruter fra Rygge

Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian

Norwegians sommerprogram for Rygge er nå klart. Sommerrutene fra Rygge vil gå til Nice, Antalya, Malaga og Alicante, heter det i en pressemelding fra selskapet. Flyvningene i Norge fortsetter som før til Bergen og Trondheim. Samtidig effektiviserer Norwegian den administrative driften, ved at Rygge flys med base fra Gardermoen fra 28. mars.

– Det er viktig for oss å tilpasse tilbudet til det våre kunder etterspør. Ny rute fra Rygge denne sommeren går til Nice, som, i likhet med Antalya, Malaga og Alicante, er et meget populært reisemål for våre passasjerer, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam.

To andre populære destinasjoner som flys fra Rygge denne vinteren, er Las Palmas og Tenerife. Disse vil fortsette også neste vinter fra Rygge.

– For oss i Norwegian er det helt avgjørende å tilpasse oss kundene, og tilby et godt produkt til lave priser. For å få dette til, må vi drive effektivt, med lave administrative kostnader. Bakgrunnen for omleggingen nå, er at vi bare har to fly med base Rygge, og det er for lite for å ha en kostnadseffektiv basedrift ved flyplassen, sier Skjeldam.

Foto: Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian