Årets Unge Leder i Reisebransjen og Årets Unge Hotelier 2011 er kåret

Gjøran K. Sæter (35), adm. dir. i Fursetgruppen, stakk av med prisen Årets Unge Leder i Reisebransjen 2011 under HSMAIs prisfest i Oslo onsdag kveld, mens Elizabeth Rojas Vik (29), hotellsjef og stedfortreder for direktør Scandic Asker og Høvik, vant den høythengende Årets Unge Hotelier 2011. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner

Under HSMAIs store priskveld på Dizzie Showteater ble Gjøran K. Sæter, adm. dir. i Fursetgruppen, og Elizabeth Rojas Vik, hotellsjef og stedfortreder for direktør Scandic Asker og Høvik, kåret til henholdsvis Årets Unge Leder i Reiselivsbransjen og Årets Unge Hotelier 2011.

Du kan lese mer om hver av dem her:

Foto: Gjøran K. Sæter (35), adm. dir. i Fursetgruppen, stakk av med prisen Årets Unge Leder i Reisebransjen 2011 under HSMAIs prisfest i Oslo onsdag kveld, mens Elizabeth Rojas Vik (29), hotellsjef og stedfortreder for direktør Scandic Asker og Høvik, vant den høythengende Årets Unge Hotelier 2011. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner