Gull og hederlig omtale til Innovasjon Norge og VisitNorway under HSMAI-prisene

Denne gjengen fra Innovasjon Norge og VisitNorway tok imot prisen på Dizzie Showteater onsdag kveld. Fotogtraf: Catharina Wandrup/Knut Joner

Norge er et vakkert land og gjennom VisitNorway har Innovasjon Norge klart å vise dette på en svært god måte. Dette ga både gull i kategorien ”Nettsted” og hederlig omtale i kategorien ”Annonse, print” under utdelingen av HSMAI-prisene på Dizzie Showteater i Oslo onsdag kveld.

Juryen sier følgende:

I kategorien “Nettsted” hadde vi mange spennende og gode bidrag, men vinneren utmerket seg ved å skape en veldig visuell og interaktiv nettside hvor opplevelsen av Norge fremgår tydelig og klart. Vinneren har benyttet gode bilder, dialog og stemningslyder for å gi inspirasjon og reiselyst. Nettsiden har hatt som mål å skape reiselyst, friste og inspirere målgruppen til å reise i Norge. Målene ble oppnådd og kampanjen har hatt målbar stor suksess, og vi gratulerer “VisitNorway” og “Innovasjon Norge” med seieren i kategorien Nettsted.

Foto: Denne gjengen fra Innovasjon Norge og VisitNorway tok imot prisen på Dizzie Showteater onsdag kveld. Fotogtraf: Catharina Wandrup/Knut Joner