Norwegian tar gull i kategorien Event under HSMAI-prisene

Storfornøyde gullvinnere fra Norwegian på scenen onsdag kveld. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner

Blant mange kandidater og flere hundre tilstedeværende, ble Norwegian onsdag kveld tildelt gull under HSMAI-prisene, i kategorien ”Event”. HSMAI-prisene har eksistert i mange år, men dette er kategori som er ny av året, og Norwegian er en verdig vinner.

Om vinneren sier juryen følgende:

I denne kategorien skal man tenke klokt for å bli lagt merke til.  Vinneren her har gjort det – og blitt usedvanlig godt lagt merke til.  Resultatene kan måles konkret i salg – men også i omdømme.  For det å sjarmere bergensere er vel ikke det enkleste – men det greide årets vinner med eventet 6 dager og 6 byer – og 6 smakebiter på de nye destinasjonene – midt på Torgalmenningen.

Gull tildeles Norwegian for eventet 6 dager 6 byer.

Konseptet fikk også hederlig omtale i kategorien ”Åpen klasse – Godt tenkt”.

Foto: Storfornøyde gullvinnere fra Norwegian på scenen onsdag kveld. Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner