Finnair om miljøbevisst flyreise

Finnair-maskin i lufta

I dag lanserte Finnair nye nettsider som forteller hvordan de kan være en ansvarlig aktør i samfunnet, og om miljøtiltakene selskapet treffer, skriver flyselskapet i en pressemelding.

I tillegg til å ta for seg selskapets eget samfunnsansvar, hjelper Finnair på de nye nettsidene passasjerene til å treffe riktige valg for å redusere egne utslipp og opptre som ansvarlige reisende.

– De miljøbevisstes førstevalg

– Finnair vil være de miljøbevisstes førstevalg i luften. Flyselskaper er synlige aktører i samfunnet, og vi ønsker å være et forbilde for folk, sier Kenneth Gillberg, salgsdirektør Finnair Norge.

Høye klimamål

Finnair jobber målrettet med å redusere sine utslipp. Innen 2017 skal utslippene reduseres med 41 prosent sammenlignet med 1999. De er godt på vei, og har hittil redusert utslippene med 22 prosent per passasjersete.

Aktive miljøtiltak

–? Finnair har en av de mest moderne flyparkene i verden, vår europeiske flypark har en gjennomsnittsalder som er lavere enn fem år, sier Gillberg. Finnair flyr korteste rute mellom Asia og Europa via Helsinki, som gir lavere forbruk av drivstoff og mindre utslipp.

Se de nye hjemmesidene til Finnair om samfunnsansvar på engelsk her: www.finnair.com/corporateresponsibility