SAS Europas punktligste i 2010

SAS attendant

SAS ble mandag offisielt kåret til Europas mest punktlige flyselskap i 2010, i konkurranse med alle de andre store flyselskapene på kontinentet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Scandinavian Airlines ble mandag utpekt til Europas mest punktlige flyselskap av flystatistikk og -analyseselskapet Flightstats.

– Vi er særdeles stolte over å ha vunnet den offisielle kåringen som Europas mest punktlige flyselskap i 2010, sier John Dueholm, fungerende adm dir i SAS.

– Alle våre ansatte, fra teknikere, stuere, innsjekks- og gatepersonale, til de flyvende, jobber hardt hver eneste dag for å yte den servicen som er typisk for SAS. Med innovative innsjekksløsninger, Fast Track, og med en punktlighet i verdensklasse, er SAS i førersetet når det gjelder å tilby effektive flyreiser, slår Dueholm fast.

SAS var også nominert i kategorien «Verdens mest punktlige», som det eneste flyselskapet utenfor Asia- og Stillehavsregionen. I kategorien «Regionale europeiske selskaper» var SAS-eide Widerøe en av finalistene.

Flightstats dokumenterer resultatene av 150.000 flyvninger hver eneste dag. De leverer statistikk og analyser, og real time-status på flyvninger til millioner av reisende over hele verden.