Ingunn Weekly: HSMAI relanserer HSMAI Student

HSMAI-studenter

Etter noen år på is, vil HSMAI på nytt lansere suksessen med HSMAI Student. HSMAI Student er et forum som skal drives av høyskolestudenter, for høyskolestudenter.

Hensikten er å hjelpe reiselivstudentene med å knytte kontakter mellom reiselivsstudenter på tvers av landegrensene, samt å knytte kontakter mot næringen. Studentforumet vil bli administrert i et tett samarbeid mellom studentene og HSMAI, og vil blant annet få en egen seksjon under HSMAIs nettsider.

Med stadig økt bruk av sosiale medier, blant private og næring, vil dette også være den grunnleggende plattformen for HSMAI Student.

Ingunn Hofseth. ThumbnailForumet vil ikke bare fôre studentene med aktuell informasjon, men gi ambisiøse individer en mulighet til å ta ansvar, tilegne seg nyttig kunnskap, og samtidig kunne profilere seg mot næringen.

Ha en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway