Danmarks første camping-app

iPhones. Foto fra Apple

Danmarks første camping-app heter CAMPING DENMARK og er en komplett guide over alle danske campingplasser. Den kan lastes ned gratis fra App Store og finnes på dansk, engelsk, tysk og hollandsk, skriver VisitDenmark i en pressemelding.

På Danmarks-kartet kan du velge område og deretter klikke på den campingplassen du ønsker å besøke eller vite mer om. Da vil du få opp hvor mange stjerner campingplassen har, åpningstider, telefonnummer, hurtigtast for reservasjon av plass, link til campingplassens nettside, samt ruteplanlegger som viser reiserute, avstand og reisetid til campingplassen fra det stedet du befinner deg.

Kvinnen bak camping-applikasjonen er reisejournalist Anne-Vibeke Isaksen som blant annet står bak www.CampingDanmark.dk.

Foto: iPhones. Foto fra Apple