Nordic Choice till Lund

Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels

Att erövra nya spännande marknader ingår i Nordic Choice offensiva tillväxtstrategi och nästa destination är Lund. Fr.o.m. den 1 maj 2011 kommer Hotel Planetstaden att ingå i Clarion Collection familjen, enligt ett pressmeddelande från hotellkoncernen.

Nordic Choice har nyligen tecknat ett avtal gällande Hotel Planetstaden, ett modernt och fyrstjärnigt hotell nära Lunds stadskärna. Hotellet erbjuder 147 rum, restaurang, konferensrum, konstgalleri samt en wellnessavdelning med gym, jacuzzi och bastu. I fyra år har Hotel Planetstaden fått Dagens Industris Gasellpris, förra året som enda hotell i Sverige.

– Vi är ett hotell med stort fokus på gästerna och det personliga bemötandet. När vi nu blir Clarion Collection Hotel Planetstaden får vi ytterligare kraft att fortsätta utveckla oss. Detta kommer att bli till glädje för alla våra nuvarande och framtida gäster. Vi ser verkligen fram emot att representera Nordic Choice och Clarion Collection, säger Birgitta Creutzer, hotelldirektör på Hotel Planetstaden.

– Det är glädjande att äntligen kunna erbjuda ett hotell på en destination som våra kunder efterfrågat. Hotel Planetstaden är en produkt med hög kvalitet. Framför allt finns den genuina servicekänslan byggd på värme och omtanke, vilket är precis de värden vi jobbar med, säger Robert Wilhelmsson, driftsdirektör Clarion Collection Hotels i Svierge.

Nordic Choice har haft framgångsrika och expansiva år och Clarion Collection fortsätter att växa. De senaste åren har fyra destinationer tillkommit i hotellportföljen; Karlskrona, Falun, Växjö och Riga. Med hotellet i Lund har Clarion Collection 42 hotell i Skandinavien och Baltikum.

Foto: Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.