Ingunn Weekly: Nå går det mot vår!

Vår

Da kan det være høyst aktuelt med en kraftig vitamininnsprøytning, og det tilbyr HSMAI deg gjennom HSMAIs Kick-off tirsdag 5. april, på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Du møter Wilko Weber, en av Europas aller beste trenere innen Revenue Mangement, og blant annet leder for nysatsingen til HSMAI. Det han vil sette fokus på i sitt plenumsinnlegg denne dagen, er like viktig for deg som leder eller annen nøkkelperson, som det vil være for dem som til daglig arbeider med Revenue Management. Under en av de parallelle workshopene senere på dagen, er han rettet mot Revenue Managers.

Du vil også møte mange anerkjente fra norsk reiseliv, som blant Morten Torp, Even Hegbom og Thomas Nygård. Kay Ellingsen, en av Norges dyktigste på å trene selgere og ledere, vil være svært sentral under dagen. Og sist, men ikke minst viktig, vil Christian Wallin Eek, som leder HSMAI Student, komme med sine innspill om hvordan næringen i enda større grad kan trekke veksel på de dyktige studentene.

Her bør du være!

Ingunn Hofseth. ThumbnailMartin Jørgensen leder oss gjennom dagen.

Bli med på Kick-off du også!

Ha en nydelig helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway