Ukens navn: Jason R. Eckhoff

Jason R Eckhoff, adm. dir. i Reisegiganten AS

Jason R. Eckhoff

Administrerende direktør

Reisegiganten AS

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Jeg har usedvanlig flinke folk på Reisegiganten, som håndterer den daglige driften på utmerket vis. Min fremste oppgave er å heve blikket og identifisere spennende strategiske muligheter, og sørge for at de blir realisert. Vi har allerede et hav av prosjekter vi håper å utnytte, ikke minst med tanke på internasjonaliseringsprosessen vår. Vår siste storsatsning Sistaminuten.se er et godt eksempel.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Jeg elsker jobben og gleder meg til hver dag på Reisegiganten. Det som lokker mest, er muligheten for å være kreativ, selv sette agendaen og det uforutsigbare i det som skjer hver dag. Hvordan kan vi lage enda bedre reiseprodukter for folk flest? Det motiverer. Toppen av kransekaka er likevel fellesskapet med en herlig gjeng på kontoret. Jeg er stolt over at vi har et fantastisk arbeidsmiljø og topp stemning. Reisegiganten er en arbeidsplass det skal være moro å jobbe på.

– Har du noen du har sett opp til?

– Ser opp til mine mange dyktige medarbeidere, som kan uendelig mye mer enn meg. Til mine makkere i ledelsen i Reisegiganten: Rune Sandbakken, som er en trollmann innenfor IT, og HC Birkeland, som også har vært sentral i oppbyggingen av Solfaktor. Priser meg lykkelig over å kunne jobbe med de beste i bransjen. Utenfor vår egen bedrift er det umulig å komme utenom smartinger som Per Braathen og Petter Stordalen. Leo Berbu i Apollo er en humørspreder og en fantastisk inspirator, for både ansatte og samarbeidspartnere.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi har for eksempel noen skikkelig hyggelige turer til utlandet, som styrker lagånden.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Vet ikke.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Møtebørsen.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Tja, hva med et eget forum for dem som spesialiserer seg på distribusjon av reiser på nett?

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Sommer. Strandhugg. Grilling. Rosévin. Gresk mat. Glade barn. Et liten stund med ei bok i hengekøya. Selskap med gode venner.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Gjennom den lange, kalde og mørke vinteren ville jeg gitt alle en tur til syden på blå resept.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– Det får bli en overraskelse.

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Skal til Sverige for å dra i gang litt business for Sistaminuten.se.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Glad i film, musikk og tennis.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Ikke egentlig.