Nye Norwegian-linjer fra Gøteborg

Bjørn Kjos

Norwegian fortsetter storsatsingen på det svenske markedet, og lanserer syv nye direktelinjer fra Landvetter flyplass i Gøteborg. I juni begynner Norwegian å fly til Malaga, Palma, Pristina, Chania og Nice. I august åpnes det også ruter til Barcelona og Roma, heter det i en pressemelding fra selskapet.

I takt med den sterke passasjerveksten selskapet har hatt de siste årene, og en planlagt kapasitetsøkning på 20-25 prosent i 2011, fortsetter Norwegian å ekspandere i Sverige.

– Den største veksten for Norwegian i 2011 kommer blant annet til å skje i Sverige, hvor vi ser et stort potensial. Etter den vellykkede lanseringen av Gøteborg–Stockholm, var det bare et spørsmål om tid før vi skulle lansere utenrikslinjer fra Landvetter, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Foto: Bjørn Kjos, adm. dir. i Norwegian Air Shuttle. Fotograf: Kjetil Ree/Wikipedia