Star Tour på reiselederjakt

Reiseledere

Tirsdag kveld var Star Tours salgsdirektør Ingvild Elise Larner (33) hovedperson i programmet Undercover Boss på TV 2. Etter én uke som undercover reiseleder på Gran Canaria, opplevde Larner viktigheten av å ha norske reiseledere. Nå starter selskapet en storstilt kampanje for å ansette flere unge norske jenter og gutter.

– Det var fantastisk moro å se hvor mange flinke og engasjerte kolleger vi har i utlandet. Samtidig var det lange og slitsomme dager i en helt ny setting, sier Larner, som prøvde seg både som flyvertinne, utfluktsguide, Bamseklubb-leder og aerobic-instruktør på Blue Village Bahia Feliz på Gran Canaria.

– Jeg fikk stor respekt for alle mine kolleger i utlandet, som hver dag gjør en utrolig innsats for at gjestene våre skal få ferien de har drømt om. Samtidig opplever jeg at det er helt nødvendig å få flere norske reiseledere på banen, fortsetter hun.

– Spesielt i barneklubbene merket jeg at mange barn var veldig opptatt av meg, siden jeg den uken var den eneste som snakket norsk. Nordmenn har nok i mange år blitt vant til å bli møtt av svenske og danske guider, men nå synes jeg det på høy tid å få norske ungdommer på banen, mener hun.

Star Tour lanserer derfor denne uken en storstilt kampanje for å ansette norske jenter og gutter som reiseledere. Målet er 100 nye reiseledere i løpet av 2012.

– Å være reiseleder er en spennende og allsidig jobb, som gir deg erfaring det tar mange år å opparbeide her hjemme. Ikke minst får du venner for livet og opplevelser du vil huske i mange år. Det er dessuten gode muligheter for å avansere i selskapet, dersom du gjør en god jobb, sier salgssjefen. Hun viser blant annet til at selskapets nordiske konsernsjef har jobbet som reiseleder på Kos.